• Evenement thumbnail

  zaterdag 6 februari 2010

  Primitive, The Lady in Red & Sudden Annihilation

  Zaterdag 6 februari organiseert Poppodium De Beuk in samenwerking met het jongerenwerk van Alle-r-hande een avond met 3 locale metalbands.

   

  Sudden Annihilation

  http://www.myspace.com/suddenannihilationnl

  Sudden Annihilation laat het niet bij de standaard melodic en trash metal maar denkt na over wat er nog meer gemaakt kan worden in de metal scene. Ze hebben ze meegedaan aan de internationale bandcompetitie Emergenza waar ze het tot de Nederlandse finale schopte in de Melkweg en daar de prijs voor beste gitarist haalde.

  Primitive

  http://primitivemetal.hyves.nl/

  Primitive is een vier mans formatie uit Spijkenisse en maakt heftige, agressieve metal met veel verschillende stijlinvloeden. Na een paar jaar experimenten met de opstelling zijn ze nu klaar om de wereld te veroveren met hun trash metal

  The Lady in Red

  http://www.myspace.com/theladyinrednl

   

  The Lady In Red is een vijfkoppige jonge metalcore band uit Rotterdam en Barendrecht. Sinds de naamsverandering van Paralife naar The Lady In Red begin 2009, weer bezig met optreden. Tijdens de live show word er door alle bandleden tot het uiterste gegaan. Met een EP die in mei 2010 moet uitkomen in het zicht en een nieuwe zanger aan het roer zijn ze hard op weg om Nederland en omstreken te veroveren. Met invloeden van bans als  In Flames, Parkway Drive en August Burns Red is dit iets wat je echt niet wilt missen!

  The Lady in Red op Along the traX 2009

  Dit evenement is georganiseerd In samenwerking met het jongerenwerk van Alle-r-hande.

  http://www.jongerenwerkbarendrecht.nl/

  After DJ:Flood

   

  Deur open: 21:30, aanvang: 22:20 // entree: €3,- , leden: €1,-

 • Geef een reactie