• Evenement thumbnail

  zaterdag 22 september 2018

  Beuk reünie!!!

  Deur open: 15.00 Aanvang show: 15.00

  Omdat de beuk al zoveel jaar bestaat en we telkens door andere festiviteiten en bestuurswissels niet aan een reünie toekomen op de lustrumjaren van de beuk gaan we het dit jaar gewoon proberen. De beuk bestaat dit jaar al 47 jaar en ook dat is best een feestje waard. Daarom houden wij op zaterdag 22 september 2018 een reünie!
  Wij willen in de middag vanaf 15:00 tot 22:00 de reünie houden. Hierbij zorgt de beuk voor een gezellig bbq!
  Als poppodium hebben wij relatief weinig foto’s van de geschiedenis van de beuk. De jeugd die wij zijn hebben dan ook weinig idee hoe jullie als jeugd de tijd bij de beuk hebben beleefd. Graag ontvangen van dan ook foto’s van leden en oud-leden van feesten. Het liefst digitaal maar we zijn ook bereid deze in te scannen. Foto’s kunt u insturen tot eind juli zodat wij als poppodium u een storyboek kunnen overhandigen over de geschiedenis van de beuk. Vertel bij insturen van de foto graag uw verhaal zodat wij de namen en het feest kunnen opnemen in het boek.

  Per decennium zoeken wij hier contactpersonen voor dit mogen natuurlijk meerdere personen zijn. Mailen kan naar pr@beukonline.nl.

  Dus ben jij of ken jij een oud lid van de jaren 70,80,90 en 00 en lijkt dit jou een toffe taak mail naar pr@beukonline.nl!