• Evenement thumbnail

  zaterdag 23 juni 2007

  Along the traX festival

  De Jeugd van Tegenwoordig kan helaas wegens omstandigheden niet aanwezig zijn op Along the traX.
  Maar we hebben een zeer waardige vervanger gevonden in de Ska/ Reggea band uit Leeuwarden LUIE HOND! http://www.luiehond.nl/

  Zaterdag 23 juni zal Along the traX, Barendrechts enige echte popfestival weer plaatsvinden.
  De Beuk organiseert het gratis festival voor de 6e maal en dit jaar weer in eigen tuin met een buitenpodium. Het terein gaat open om 13:30 uur.

  Het programma:

  14:00 Evenwicht
  De enige echte Barendrechtse hiphop crew opent het festival, Lange Loeder, Flowizo, Sir Aart , Gold en Mr. Mompel rocken de set!
   
  14:45 Second Chance & Harbour 81
  Meer dan 10 jaar maakten ze de oldscool hardcore (punk) scene onveilig, na vele tours zal Seconds Chance helaas hun laatste show geven, maar gelukkig wel op Along the traX.
  Voor dit afscheidsoptreden speelt een andere band juist hun eerste show, dit is de gloednieuwe band van 2 leden van Second Chance: Harbour 81.
  www.myspace.com/secondchance-nl
  www.myspace.com/harbour81 

  16:45 Sister Fister
  Wat krijg je als je ruige rockers kruist met Britney Spears, Racoon, Doe Maar en Michael Jackson? Sister Fister natuurlijk! Deze band maakt van popklassiekers vette punkrock meezingers.
  www.myspace.com/fistersunited
   
  18:00 The Beertasters
  Deze 9 (!) mansformatie uit Delft weet een vette ska show neer te zetten en skanken de pan uit, hun nummers doen denken aan Madness and beyond…
  www.myspace.com/beertasters
   
  19:15 Face Tomorrow
  Met meer dan 500 shows in binnen- en buitenland is het één van de betere live-acts van Nederland, sommige noemen het rock, indie of emo, wij noemen het Face Tomorrow.
  www.myspace.com/facetomorrow
   
  20:30 Capacocha
  Trashy gitaren, groovende funky basloopjes, cheesy orgels, stuwende electro-drums en grauwe jaren 50-zang zorgen, samen met deze op hol geslagen podiumbeesten, voor een pompende set electro-rock&rolla-outacontrolla!
  www.myspace.com/capacocha
   
  21:30 Luie hond
  De Jeugd van Tegenwoordig kan helaas wegens omstandigheden niet aanwezig zijn op Along the traX.
  Maar we hebben een zeer waardige vervanger gevonden in de Ska/ Reggea band uit Leeuwarden LUIE HOND! http://www.luiehond.nl/

   
  22:30 DJ Smithee
  Organisator van de hipste clubavond van Amsterdam: Poptrash (in de Melkweg).
  Smithee draait op Lowlands, Dancevalley en opent voor de Chemical Brothers. Een zwaar dansbare mix van electro, breakbeat en rock.
  www.myspace.com/smitheeonearth 


 • Geef een reactie