• Evenement thumbnail

  zaterdag 27 oktober 2007

  All for Nothing, As long as it burns & Mindscan

  Na een rustige zomer in Barendrecht is het weer eens tijd om wat decibellen te produceren.
  Dit gebeurt aanstaande zaterdag in De Beuk met drie zeer energieke bands: As long as it Burns, Mindscan en All For Nothing
  De mannen van As long as it Burns zullen de avond openen met hun keiharde hardcore.
  De helft van de bandleden heeft ook gespeeld in het inmiddels ter ziele Fist of Fury, een van de populairste bands uit Hoekse waard.
  ’t Paard van Troje, Nighttown, Waterfront,Melkweg en het Metropolis festival, zo maar een paar plekken waar de mannen en vrouwen van Mindscan in de afgelopen 2 jaar hebben gespeeld. Mindscan is beïnvloed door een breed spectrum van harde gitaarmuziek, je hoort metal, metalcore, hardcore, emo en punk terug bij  hun energieke en sfeervolle shows.

  All For Nothing is een hardcore band uit Rotterdam. Naast de in-your-face hardcore vindt je zowel metal en punkrock invloeden in hun muziek terug, die alle bijdragen aan het unieke geluid van All For Nothing. Ook deze band is niet een pure mannen aangelegenheid zoals maar al te vaak voorkomt in dit genre. Frontvrouw Cindy houd iedereen bij de les en zorgt met de andere band leden voor een waardige afsluiter van dit avondje gitaar geweld.

  As long as it burns
  http://www.myspace.com/aslongasitburns
  Mindscan 
  http://www.myspace.com/mindscanmetalcore
  All For Nothing
  http://www.myspace.com/allfornothingnl
  De Beuk gaat open om 21:30 rond 22:00 begint het eerste optreden.
  De Entree is € 5,- en € 4,-voor leden.”

 • Geef een reactie