• Evenement thumbnail

  zaterdag 11 mei 2019

  Afgunst, Doodswens & Adversarius

  Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

  Entree: €7,- | €5,- leden

  Op deze donkere maar zeer muzikale avond spelen maar liefst drie black metalbands bij Poppodium De Beuk.

  Afgunst

  Koude, meedogenloze black metal! Geïnspireerd door de snoeiharde 2e golf van black metal. Deze band staat garant voor een avond grauwe muziek, een duistere vertoning en het gevoel alsof er een koud mes lang je strot word gehaald!

  Doodswens

  Een black metalband uit Eindhoven, opgericht in 2017 door Fraukje van Burg (vocals en gitaar) en Inge van der Zon (drums). Doodswens speelt rauwe muziek met een eigen identiteit, geinspireerd door het old school black metalgeluid van de late jaren ’90.

  Samen werkt het tweetal hard om hun muziek tot leven te brengen op het podium; die zij al hebben gedeeld met bands als Carach Angren, Laster, Oraculum, Draugur and Countess. Hun eerst demo komt uit in 2019 op Headbaners Records.

  Adversarius

  Adversarius is opgericht in 2015 een snoeiharde Occult Black Metal band van de oude leest. Hun eerste demo “Die With your Prophet” is uitgebracht door de band zelf op 19-08-2017 en op tape door Zweartgevegt & op 15-08-2018 heeft de band zelf hun EP “Across the Ageless Waters” uitgebracht.
  Adversarius heeft het podium gedeeld met bands als Infinity, Pestilentia, Ibex Angel Order, Fenris, Enthroned, Deitus, Funeral Throne, Soulburn en vele anderen. En gestaan in Venue’s o.a. als Baroeg, Musicon, Little Devil, dB’s en een aantal festivals.