Oefenruimte verhuur

De Beuk verhuurt 2 volledig ingerichte oefenruimtes voor muzikanten in- en rondom Barendrecht. De ruimtes worden op contractbasis verhuurd waardoor je elke week op een vaste tijd kunt spelen. De opbrengst van de verhuur wordt volledig geïnvesteerd in het poppodium en de oefenruimtes.

De Beuk bevindt zich op de grens tussen Barendrecht en Rotterdam. Er is volop gratis parkeergelegenheid. De ruimtes zijn voorzien van afzuiging, verwarming, en zijn redelijk groot.
Iedere band krijgt zijn eigen sleutel met toegangscode. Tevens zijn er kasten te huur waar je instrumenten en apparatuur in op kunt slaan.


Prijzen

De Beuk verhuurt de oefenruimtes in blokken van 3 uur. Dit is inclusief op en afbouwen van je spullen. Mocht je iets uitlopen of later willen beginnen en er speelt niemand na je doen we daar niet moeilijk over.

Normaal tarief: vanaf € 92,- per maand.
Maandag t/m vrijdag: 19:00 – 22:00 (of later).
Zaterdag & zondag: 13:00 t/m 16:00 uur, 16:00 t/m 19:00 uur.

Laag tarief: vanaf € 75,- per maand.
Maandag t/m vrijdag: 13:00 t/m  16:00 uur, 16:00 t/m 19:00 uur.

Kast verhuur: € 15,- per maand.
De kasten worden alleen verhuurd in combinatie met een contract.

Voor een op maat gemaakte offerte, contracten voor een afwijkende periode of een keertje proef spelen voor je een contract aangaat, kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Apparatuur oefenruimte

Drums:
Tama Silverstar VL52KS

Basversterkers:
H&K Basskick 300 Watt Combo
Hartke HA2500 Amp met VX410 speaker

Gitaarversterkers:
Fender Frontman 212R
Marshall Valvestate 230
Peavey Bandit 112

Zanginstallatie:
Mackie 808M – 8 Channel Mixer
3 Microfoons incl. standaards


Beschikbaarheid en contact

Op dit moment zijn er voldoende plekken beschikbaar.

Wil je meer weten over de ruimtes, contracten, apparatuur of wil je de oefenruimtes bekijken? Neem dan contact op met de oefenruimte manager. Stuur een email